Jemný baránok PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 12 Apríl 2009 09:28

Ingrediencie

250 g polohrubej múky,  200 g práškového cukru, 1 lyžička prášku do pečiva, 4 vajcia, 100 ml oleja, 100 ml vody, 6 lyžíc citrónovej šťavy

Postup

V miske zmiešame múku, cukor a prášok do pečiva. Ušľaháme žĺtka s vodou a olejom. Zmiešame s múkou, pridáme citrónovú šťavu a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou.

 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist