Bobaľky PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 26 December 2009 08:33

Ingrediencie

500 g polohrubej múky, 125 g margarínu, 2 žĺtka, troška cukru, troška soli, 20 g droždia, podľa potreby mlieko

Postup

Z uvedených surovín vypracujeme cesto, podľa potreby pridáme mlieko. Necháme vykysnúť. Z cesta odrojujeme kúsky, vyformujeme valčeky a pokrájame ich na menšie kúsky. Bobaľky preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180 stupňov. 

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist