Zemiaková haruľa PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 14 Marec 2010 15:42

Ingrediencie

1500 g očistených zemiakov, soľ, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, majorán, 1 vajce, 1 lyžica sladkej smotany, 150 g hladkej múky, masť

Postup

Olúpané a umyté zemiaky najemno postrúhame, pridáme soľ, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, majorán, vajce, smotanu, múku a všetko spolu premiešame. Pekáč dobre vymastíme  neroztopenou masťou, rovnomerne rozotrieme zemiakové cesto a pečieme pri teplote 200 stupňov dozlatista.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist