Tvarohové halušky PDF Tlačiť E-mail
Piatok, 02 Apríl 2010 10:03

Ingrediencie

750 g zemiakov, 150 g hrubej múky, 200 g hladkej múky, 1 vajce, soľ, 400 g tvarohu, 100 g údenej slaniny

Postup

Zemiaky očistíme a najemno postrúhame. Pridáme múku, soľ, vajce a vymiešame hustejšie cesto. Podľa potreby môžeme pridať múku. Z cesta nahádžeme do vriacej osolenej vody halušky a povaríme. Slaninu nadrobno pokrájame a rozškvaríme. Precedené halušky premiešame s tvarohom a rozškvarenou slaninou.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist